Björn Ontwerp | Uw grafische totaalpartner!

Print deze pagina
Home » BJÖRN ONTWERP

BJÖRN ONTWERP arrow

Björn VijfvinkelHallo, ik ben Björn Vijfvinkel uit Sint-Oedenrode en enorm gemotiveerd om uw totaalplaatje wat betreft reclame-uitingen te verzorgen.

Grafisch ontwerpen is mijn vak. Dit ambacht koppelde ik aan een gedegen computerkennis, en deze combinatie is mijn grote kracht. De complete reclametechniek heeft geen geheimen meer voor mij. Ontwerp, opmaak, kwaliteitsdesign, implementatie van de website, domeinnaam of webhosting? Opleiding en ruime ervaring bij verschillende bedrijven waaronder reclamebureaus, drukkerijen, copyshops en de marketingafdeling bij Nederlands grootste computerketen zorgden voor allroundkennis.

Allroundkennis, jarenlange ervaring, een gevarieerde klantenkring en het plezier dat ik aan mijn vak beleef, bleken uitstekende redenen om een eigen bureau te starten: Björn Ontwerp | Uw grafische totaalpartner!

Om het totaalplaatje compleet te maken verzorg ik ook vertalingen van technische en andere teksten. Daarvoor werk ik nauw samen met specialisten. Uiteraard valt de traffic van en naar de drukkerij of copyshop onder mijn verantwoording. U ziet het: voor persoonlijke service en alle denkbare ‘corporate identity’ kunt u terecht op één adres.

Kijkt u op mijn site naar de verschillende mogelijkheden, en concludeer wat ik voor u kan betekenen.

Graag tot ziens,
Björn Vijfvinkel

Hoofdkantoor bezoekadres
Kasteellaan 6-C
5492 BR SINT-OEDENRODE

Postadres
Bernhardstraat 45
5491 HS SINT-OEDENRODE

T: 06 46 109 330
E: bjorn@bjorn-ontwerp.nl
I: www.bjorn-ontwerp.nl

Skype Björn Ontwerp
: bjornvijfvinkel

Twitter Björn Ontwerp

: #bjornontwerp


LinkedIn profiel Björn Ontwerp

: Bekijk profiel


YouTube kanaal Björn Ontwerp

: Bekijk kanaal


Björn Ontwerp lid van MKB Nederland


Björn Ontwerp op MooiRooi.nlAdvertentie Marktplaats.nl Björn Ontwerp
Advertentie Eindhovenonderneemt.nl Björn OntwerpAdvertentie BT10.nl Björn OntwerpAdvertentie AlleBedrijvenInEindhoven.nl Björn OntwerpProfiel Creatiefzuid.nl Björn Ontwerp
K.v.K. nr: 17174115
BTW nr: NL150808951.B.01
IBAN: NL86ABNA0439826500

© Björn Ontwerp | Uw grafische totaalpartner! | Alle rechten voorbehouden.