Björn Ontwerp | Uw grafische totaalpartner!

Print deze pagina
Home » BJÖRN ONTWERP » Historie Björn Ontwerp

Historie Björn Ontwerp arrow

Björn Vijfvinkel

Björn Ontwerp ontstond in het jaar 2004. Op 2 februari in dat jaar ging ik naar de Kamer van Koophandel om mijn eigen bedrijf te beginnen. In de eerste jaren bestond dit uit af en toe een opdracht voor bekenden. Van een logo ontwerpen tot een advertentie of een folder.

Ondertussen, rondde ik in 2003 de opleiding Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum te Eindhoven af. Ik kon gelukkig meteen aan de slag als Creatief DTP’er op de marketingafdeling van Paradigit Computers. Daar heb ik anderhalf jaar alle grafische uitingen verzorgd samen met een collega. Wij waren verantwoordelijk voor o.a. retailposters, folders, personeelsmagazines, advertenties, winkelbordjes, vlaggen, productfoto’s, website, digitale mailingen, enz. Dit alles natuurlijk in de huisstijl van Paradigit Computers, als het ware dus voor één klant.

Na Paradigit ben ik voor een wat kleiner reclamebureau gaan werken: Holman Vormgeving. Ik kon hier werkzaamheden verrichten voor meerdere klanten. Dat gaf veel meer afwisseling en ik vond het leuk om met meerdere mensen in contact te staan. Ondertussen groeide Björn Ontwerp aardig door, waardoor ik in 2008 de keuze heb gemaakt om een hele dag in de week extra voor mezelf te werken. Al snel begon dit zijn vruchten af te werpen, waardoor ik een half jaar later toe was aan de volgende stap. Ik kon kiezen om nog maar 3 dagen voor Holman te werken, maar ik besloot de grote stap te nemen en 100% voor mezelf te gaan werken. Na enkele jaren ervaring was voor mijn gevoel, dit hét moment. Natuurlijk was er flink werk aan de winkel, want er moesten veel klanten bij komen.

Inmiddels bestaat Björn Ontwerp ruim zeven jaar en is het bedrijf nog steeds groeiende. De afgelopen jaren is het klantenbestand flink uitgebreid, waardoor Björn Ontwerp zo’n 140 klanten heeft. Ongeveer de helft daarvan komt uit omgeving Sint-Oedenrode, het overige deel is afkomstig uit de rest van Nederland, van Haarlem tot aan Zuid-Limburg.

Vanuit mijn opleiding ben ik Creatief DTP’er, maar door ervaring door de jaren heen, kan ik mezelf ook Grafisch Vormgever noemen. Het portfolio spreekt voor zich. Bij Paradigit Computers ben ik mezelf gaan interesseren, en later ook specialiseren in webdesign. Dit behelst nu ook een groot gedeelte van mijn werkzaamheden.

Natuurlijk blijft Björn Ontwerp altijd op zoek naar nieuwe klanten. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvraag doen. Maar Björn Ontwerp komt natuurlijk ook graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens!

Hoofdkantoor bezoekadres
Kasteellaan 6-C
5492 BR SINT-OEDENRODE

Postadres
Bernhardstraat 45
5491 HS SINT-OEDENRODE

T: 06 46 109 330
E: bjorn@bjorn-ontwerp.nl
I: www.bjorn-ontwerp.nl

Skype Björn Ontwerp
: bjornvijfvinkel

Twitter Björn Ontwerp

: #bjornontwerp


LinkedIn profiel Björn Ontwerp

: Bekijk profiel


YouTube kanaal Björn Ontwerp

: Bekijk kanaal


Björn Ontwerp lid van MKB Nederland


Björn Ontwerp op MooiRooi.nlAdvertentie Marktplaats.nl Björn Ontwerp
Advertentie Eindhovenonderneemt.nl Björn OntwerpAdvertentie BT10.nl Björn OntwerpAdvertentie AlleBedrijvenInEindhoven.nl Björn OntwerpProfiel Creatiefzuid.nl Björn Ontwerp
K.v.K. nr: 17174115
BTW nr: NL150808951.B.01
IBAN: NL86ABNA0439826500

© Björn Ontwerp | Uw grafische totaalpartner! | Alle rechten voorbehouden.