Björn Ontwerp | Uw grafische totaalpartner!

Print deze pagina
Home » PORTFOLIO » Websites

Websites arrow

Bekijk hier enkele door ons ontwikkelde websites.

De website zijn gesorteerd op chronologische volgorde. De laatst gerealiseerde staat bovenaan.

RAAK Thermografie
RAAK Thermografie brengt uw energieverlies in kaart. Als één van de eerste adviseurs combineren wij blowerdoor metingen met bouwkundige thermografie.
Holl Klompen & Souvenirs
Vanuit het Brabantse Sint-Oedenrode, klompendorp van oudsher, bieden wij u een prachtig uitgebreid assortiment traditionele klompensouvenirs, klompen met logo’s alsmede diverse andere mooie klompjes.
Falco Visser Elektrotechniek
Allround elektrotechnisch bedrijf uit Sint-Oedenrode, voor alle soorten klussen op elektrotechnisch gebied.
Schepens Verhuur
Heeft u een klus te klaren, maar reikt deze voor u te ver? Dan bent u bij Schepens Verhuur BV aan het juiste adres. Schepens Verhuur is een jong en dynamisch bedrijf met het verhuren van verreikers als core business.
Epro Consult
Epro Consult is een energieadviesbureau en helpt u graag met het inzichtelijk maken van het energieverbruik. Wij verzorgen energieadvies en energiebesparingsadvies en adviseren daarnaast op het gebied van (duurzaam) energie- en waterverbruik, procesintegratie en meer.
Puur Brabant
Hou je van een lekker mals stukje vlees? Wil je weten waar het vlees op je bord vandaan komt? Maak het jezelf dan gemakkelijk en neem een kijkje bij Puur Brabant. Wij streven naar lekkere, vertrouwde vleesproducten die makkelijk te bereiden zijn. Bij Puur Brabant weet je precies wat je eet: ‘ons’ vlees.
Van Acht Potcultures
Van Acht Potcultures is een sierteeltkwekerij gevestigd in Liempde. Vanaf 1980 zijn we werkzaam in dit bedrijf, dat van oorsprong een groentekwekerij was. We zijn inmiddels volledig geautomatiseerd en werken met space-o-mats op lavabedden.
Healing 2BU
We bieden behandelingen, begeleiding en advies die erop gericht zijn om je weer jezelf te laten zijn. Onze werkwijze is gericht op behandeling van de mens als één geheel en werkt op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau en is vooral een praktische en doelgerichte benadering.
Verkeersschool Fa. van der Doelen
Verkeersschool FA. van der Doelen begeleidt u professioneel en persoonlijk naar het eindelijke doel, jouw auto-, motor- of bromfietsrijbewijs!
Mark van Genugten boomkwekerij
Midden in het welbekende boomteeltgebied Midden-Brabant vindt u Boomkwekerij Mark van Genugten. Met onze jonge, dynamische kwekerij leveren wij een breed assortiment aan gezonde, sterke en weerbare bomen.
Voetbalvereniging Nijnsel
Interactieve website van de plaatselijke voetbalvereniging in Nijnsel. Diverse leden zorgen zelf voor de invulling en actualiteit op de website.
Kinderdagverblijf De Morgenstond
Kindercentrum De Morgenstond is gevestigd in een mooi gerenoveerd pand in het voormalig KAM-pina Theater, midden in het CAN-gebied (Centrum Amsterdam Noord) in een natuurrijke omgeving.
TVE BMX Team
Internationaal BMX cross team van TVE Sport. Lees alle verslagen en uitslagen, blijf op de hoogte via deze website!
Groenbeurs Brabant
Ieder jaar in januari presenteren ±50 boom- en plantenkwekers uit Midden-Brabant hun assortiment. Dé ideale mogelijkheid voor inkopers van bomen, tuin- en terrasplanten om kennis te maken met een compleet ‘groen-assortiment’ in Midden-Brabant.
Mats van den Brand
Mats van den Brand, KNAF talent first. Een jonge, maar succesvolle rallycoureur met daarnaast zijn eigen bedrijf M.A.T.S. Op Wordpress gebaseerd split-website voor beide onderdelen.
L. van den Biggelaar Installatiebedrijf
L. van den Biggelaar Installatietechniek B.V. is actief in de particulieren woningbouw, project woningbouw, renovatie, utiliteitsbouw en agrarische sector. Alle installaties die wij aanleggen en onderhouden zijn duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik.
DuvaMeat
Kunt u uw klanten vlees bieden dat zo mals en smaakvol is, dat het water u zelf al in de mond loopt? Probeert u eens het vlees van Duva-Meat. Deze jonge toeleverancier in varkens- en rundvlees doet er alles aan om u de beste kwaliteit voor te schotelen voor een redelijke prijs.
Van Kaathoven grond- en sloopwerken
Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken B.V. uit Beek en Donk heeft zich vergaand gespecialiseerd in sloopwerk en bodemsanering. Met onze specialistische kennis en ervaring, kunnen wij voor u hét verschil betekenen.
Spierings Special Plants
Reeds 35 jaar bezig met het kweken van niet alledaagse soorten struiken, sier- en parkbomen. Zoals de Quercus palustris Green Dwarf, maar ook de Acer, Cornus en Fagus zijn goed vertegenwoordigd. Verder kun je hier de meest bijzondere soorten tegenkomen.
Business Kit Online
Deze Business Kit is een nuttig en persoonlijk relatiegeschenk: ontvangers worden dagelijks herinnerd aan de gulle gever. De Business Kit hoort tot het professionele office-‘gereedschap’, bedoeld voor de zakenman en businessvrouw.
John Habraken timmerwerken
Allround timmerbedrijf uit Beek en Donk, voor alle werkzaamheden als bouw/verbouw, renovatie, kozijnen, ramen en deuren.
Hoefsmederij Rene Pot
Naast het bekappen en beslaan van uw paard of pony, kunt u bij de hoefsmederij terecht voor het bekappen van ezels, geiten en schapen. Ook heeft hij de nodige verzorgingsproducten voor deze dieren in voorraad. Zelfs voor het scheren van schapen klopt u bij de smid niet tevergeefs aan.
Vos Interieur & Stijl
Vos interieur & stijl, ontwerpt en vervaardigt complete luxe interieurs voor woonhuizen en bedrijfspanden in Sint-Oedenrode. De wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk ontwerp met een eigen sfeer en karakter.
BMWRecycling.nl
Op zoek naar onderdelen van speciale BMW modellen? Gebruikt of nieuwe, u kunt ze direct bestellen via de site. Check it!
Bakkerij Nico Jacobs
Uw warme bakkerij in Deurne. Met als specialiteiten, beschuitbollen, bienenstich en eierkoeken. Om je vingers bij af te likken!
J. van den Biggelaar grondwerken
Gespecialiseerd in allerlei minigraver werkzaamheden, maar ook voor grondwerken, tuinaanleg, bestrating, riolering en sloopwerkzaamheden.
Camping De Kienehoef
Camping De Kienehoef is een 5 sterren camping in Sint-Oedenrode, waar u ook terecht kunt voor diverse horeca activiteiten en voor uw eventueel tweede woning!
Kwekerij van de Schoot
Kwekerij van de Schoot is gevestigd in Oirschot en heeft ruim twintig jaar hebben wij ervaring in het stekken en kweken van rotsplanten en buxus.
EasyFixFrame
EasyFix textielframes zijn een uniek combinatie van hoogwaardige textielframes en alumiunium profielramen. Bekijk deze vernieuwde website!
LapStreur opleidingen
Voor LapStreur hebben wij deze nieuwe website ontworpen. De ontwikkeling is in handen van IvoRoes.
BES-T sports products
BES-T Sportscare, een nieuwe naam in de wereld van sportproducten. Deze producten zijn echt revolutionair, ervaar het zelf!
Cafe Zaal Restaurant Cafetaria De Pelgrim
Voor De Pelgrim in Mariahout realiseerden wij een website, gekoppeld aan een Wordpress CMS. De website kan dus vollledig door de klant zelf onderhouden worden.
SALIX tuinen
SALIX tuinen staat voor het ontwerp, aanleggen en het onderhoud van kwalitatief goede en duurzamen tuinen.
Autobedrijf Kees Vervoort
Autobedrijf Kees Vervoort is een goede totaalpartner voor uw (bedrijfs)auto. Kijk ook op de site voor mooie occasions.
Dents are Mine
Dents are Mine staat voor uitdeuken zonder spuiten bij autoschade. Zij zijn gespecialiseerd in hagelschade.
BeYourTalent Coaching & Training
Doe waar je van nature goed in bent, vanuit persoonlijke kracht en passie! Vanuit deze overtuiging begeleid Coby van der Pas bestuurders, managers, professionals en teams in het ontdekken en ontwikkelen van hun natuurlijke talent.
Verkeersschool R. van der Meijden
Uw verkeersrijschool voor Auto, Motor, Aanhanger en Bromfiets opleiding. Deze website is december 2010 compleet vernieuwd.
Biggelaar Groen BV
Biggelaar Groen BV is een bedrijf gericht op grootschalig groen. Met als voornaamste opdrachtgevers: gemeenten en andere overheidsinstanties, bedrijven en instellingen, woningbouwverenigingen en beheerders van landgoederen. Wij creëerden een website met veel informatie en beeldmateriaal.
Hyundai M. van den Brand
Deze website is van dé Hyundai Service Dealer uit Zuid-Oost Brabant, M. van den Brand. Voor de nieuwste Hyuindai modellen, verschillende occasions en het onderhoud voor alle merken.
LuncheBox
LuncheBox, de lekkerste broodbelegger van Eindhoven. Wij zijn een broodjescateringbedrijf, gespecialiseerd in bezorging en tevens verzorging van belegde broodjes, lunchbroodjes, zakenlunches, complete lunchpakketten in regio Eindhoven.
Bobbenagel Kattenhotel
Een kattenhotel speciaal voor als u op vakantie gaat of om een andere reden tijdelijk niet uw kat(ten) kan verzorgen.
Interall Security
Beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in winkelsurveillance, mobiele surveillance en beveiliging voor overheidsbedrijven.
Thijs Dekkers Potcultures BV
Thijs Dekkers kweekt in het Brabantse Sint-Oedenrode al meer dan 10 jaar Carex. Deze veelzijdige plant voelt zicht thuis in huis, terras of tuin.
Carlo Kurvers Counselling & Coaching
Deze praktijk voor counselling, coaching en conflictbemiddeling staat open voor particulieren en bedrijven. U bent misschien op zoek naar hulp voor uzelf of voor iemand anders.
Bakkerij Bekkers
Bakt van Bloem tot Brood. Uw warme bakker in Son, Nijnsel, Breugel, Schijndel, Eindhoven en Sint-Oedenrode.
VSI Advies
VSI-Advies biedt haar diensten op het snijvlak van bedrijfsvoering en ICT met ervaring in o.a. financiële dienstverlening en retail, maar is gespecialiseerd in de care sector.
Harrie Huijbers
Dit bedrijf uit Mariahout is gespecialiseerd in beregening, drainage, waterzuivering en cv-service.
ImageProof bv
ImageProof is een goed voorbeeld van wat imago voor een bedrijf kan doen. Al 15 jaar zonder wat voor reclamecampagne dan ook, zijn wij marktleider op het gebied van imago-trainingen voor bedrijven en particulieren.
Bramax Automotive
Bij Bramax Automotive bent u aan het juiste adres voor het richten, repareren, spuiten en polijsten van uw velgen. En ook voor levering, (de)montage, balanceren, repareren en winter-/zomerbanden opslag van uw banden.
Negrin Vertaaldiensten
Negrin Vertaaldiensten staat al sinds 1999 garant voor snelle service, goede prijzen en bovenal kwaliteits vertaalwerk. Onze taalgebieden zijn Nederlands - Duits - Engels - Frans - Italiaans.
J. van Gorkum tegel- en metselwerken
J. van Gorkum tegelwerken verzorgt voor u o.a. een nieuwe badkamer, een verbouwde keuken, tegel- of metselwerk.
Advocatenkantoor Bouddount
Advocatenkantoor Bouddount kenmerkt zich door een persoonlijke, doelgerichte en professionele benadering zonder al te veel uiterlijk vertoon.
Britse Automobiel Dagen
De Britse Automobiel Dagen is een terugkerend evenement in Sint-Oedenrode, waar veel hisorische automobielen te zien zijn.
Fred van de Laar
Fred van de Laar Grond - Weg- en Waterbouw BV, voorziet in kwaliteitsgrondwerken en gespecialiseerd sloopwerk. Dit in combinatie met een representatief machinepark.
De Wonderkwast
Van het wegwerken van bedrading in uw huiskamer tot aan een meerjarige onderhoudsplanning voor uw bedrijf. Van casco opleveringen tot aan complete renovaties. Bij De Wonderkwast is alles mogelijk.
Caprice Damesmode
Caprice is een damesmode winkel in Sint-Oedenrode. Met o.a. Esprit, EDC, Mexx, Vingino, MAC en Sandwich_ in het assortiment.
RAAK Energie advies
Zowel met eenvoudige maatregelen als met specialistische oplossingen dringt RAAK Energie Advies het verbruik van gas, water en elektra terug. Zonder inlevering van comfort.
Varkenshandel van den Berkmortel bv
Van den Berkmortel is een vooruitstrevende varkenshandel die opereert in o.a. Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië en de oude balkanlanden.
DAJO Administratie Advies en Assurantie
In opdracht van Trido Groep ontworpen wij deze website. De techniek is in handen van Trido.

Hoofdkantoor bezoekadres
Kasteellaan 6-C
5492 BR SINT-OEDENRODE

Postadres
Bernhardstraat 45
5491 HS SINT-OEDENRODE

T: 06 46 109 330
E: bjorn@bjorn-ontwerp.nl
I: www.bjorn-ontwerp.nl

Skype Björn Ontwerp
: bjornvijfvinkel

Twitter Björn Ontwerp

: #bjornontwerp


LinkedIn profiel Björn Ontwerp

: Bekijk profiel


YouTube kanaal Björn Ontwerp

: Bekijk kanaal


Björn Ontwerp lid van MKB Nederland


Björn Ontwerp op MooiRooi.nlAdvertentie Marktplaats.nl Björn Ontwerp
Advertentie Eindhovenonderneemt.nl Björn OntwerpAdvertentie BT10.nl Björn OntwerpAdvertentie AlleBedrijvenInEindhoven.nl Björn OntwerpProfiel Creatiefzuid.nl Björn Ontwerp
K.v.K. nr: 17174115
BTW nr: NL150808951.B.01
IBAN: NL86ABNA0439826500

© Björn Ontwerp | Uw grafische totaalpartner! | Alle rechten voorbehouden.