Björn Ontwerp is verhuisd

Björn Ontwerp heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en is inmiddels ook uit zijn jasje gegroeid. Vandaar dat we heel blij zijn met onze spiksplinternieuwe werklocatie. Vanaf 1 oktober heten wij je graag welkom op Emmausstraat 1, 5492 BK in Sint-Oedenrode. Hier kunnen we onze relaties nog beter van dienst zijn. Loop gerust een keer binnen, we hebben heerlijke koffie! Onze nieuwe kantoorruimte vindt u op de hoek van de Emmausstraat en het Kofferen. De ingang is aan de zijkant van het pand, aan de linkerzijde van de Emmausstraat. Parkeren kan wat verderop in de straat of tegenover café het Kofferen op de parkeerplaats bij de Ahrend.

Ruimte en ontwikkeling

Het nieuwe kantoor zit in een gebouw samen met vier andere ambitieuze bedrijven en heeft een gezamenlijke entree aan de zijkant van het pand. In ons kantoor hebben we nu veel meer ruimte om onze werkzaamheden uit te voeren en bezoekers te ontvangen. We zijn nog druk bezig om de ruimte af te maken en aan te kleden. Maar, de spreek-/tafeltennistafel staat er al, om wat energie vrij te kunnen maken of even te ontspannen. Daag jij ons uit voor een potje?

We hebben groeiambitie en onze dienstverlening wordt breder. Daarover zullen we binnenkort groot nieuws bekend maken. In ons nieuwe pand zetten we verdere stappen op het gebied van grafische vormgeving, websiteontwikkeling, online marketingdiensten, promotie en presentatie. Wij houden je op de hoogte. We hopen je snel een keer te mogen begroeten. Je bent van harte welkom!