Referenties

Het maken van een huisstijl is niet mijn kwaliteit en daarom vond ik het fijn dat ik blindelings kon vertrouwen op Björn. Tijdens ons eerste gesprek kwam hij al met verschillende ideeën die mij aanspraken. De verdere samenwerking was erg prettig en ben ik erg trots op het eindresultaat van mijn huisstijl. Björn geeft vertrouwen door zijn kennis van zaken, zijn klantgerichtheid en hij komt gemaakte afspraken na.

Anneli Janssen – Anneli Janssen Coaching

Björn heeft de huisstijl van Geniek ontworpen en dat heeft hij naar volle tevredenheid gedaan. Hetgeen waar wij zo positief over zijn is de service van Björn. Hij is erg snel en hij helpt je met iedere vraag die je hebt. Ook bepaalde dingen die buiten het pakket vallen pakt hij zelfs kostenloos op; dat noem ik nog eens service. Hij is altijd bereid je te helpen om zo het resultaat perfect te krijgen. Zelfs nu zijn werk erop zit hebben we nog goed contact en staat hij open om je van dienst te zijn. Echt top service!

Barbara de Kock – Geniek werving & selectie

De basis voor een doelmatige website is: functionaliteit, bedrijfsuitstraling en heldere productinformatie. Door een accurate samenwerking tussen Björn Ontwerp en Tekstbureau Corrie Bekkers voldoen de websites ontworpen en gebouwd door Björn en voorzien van teksten door mijn bureau, ruimschoots aan deze drie voorwaarden. Prettig om te weten dat uw website bezocht én gelezen wordt!

Corrie Bekkers – Tekstbureau Corrie Bekkers

Björn ontwerp(T), dat zijn de woorden die echt worden gerealiseerd. Ik ben bijzonder blij met Björn, hij houdt de website van Bakkerij Bekkers stijlvol, hip en kleurrijk.
Mijn complimenten, één telefoontje en het werk wordt meteen geregeld! Voor vakwerk je naar Björn Ontwerp, een gouden hand. Ga zo door…

Dirk van de Ven – Bakkerij Bekkers

Björn draagt zorg voor een mooi ontwerp…
En… klaar terwijl u wacht!!!

Doreen van de Berkmortel – Varkenshandel van den Berkmortel

Björn heeft voor ons diverse werkzaamheden verricht zoals onder andere het bouwen en optimaliseren van diverse websites, het hosten van websites en digitaliseren van diverse brochures. Meedenken, een goede prijs-/kwaliteitverhouding en een prettige samenwerking zijn dan ook woorden die van toepassing zijn op Björn Ontwerp.

Ilse van de Sande – TVE Reclameproducties B.V.

Na een zoektocht op internet naar een bureau dat onze nieuwe huisstijl zou kunnen ontwerpen, Björn Ontwerp ontdekt. De afstand Haarlem-Sint Oedenrode bleek geen belemmering. Slechts 1 x Björn persoonlijk ontmoet en vervolgens blind kunnen varen op zijn vakmanschap. Een aanrader voor iedereen.

Johan van Eijck – ImageProof

Na het oriënterende gesprek was de basis voor de website snel gereed en leek of Björn aan een half woord voldoende had om verder te bouwen. Na de realisatie heb ik met name over het grafische deel en de leesbaarheid veel complimenten gekregen.

Marcel Nooijen – RAAK Energie advies

Voor mijn nieuwe huisstijl vond ik het zeer prettig uit vele ontwerpen te kunnen kiezen. Daarnaast altijd snelle reacties, leuk resultaat, leuke reacties, en natuurlijk tegen een lage prijs! Ook fijn dat je met 1 persoon te maken hebt, en niet met een logge organisatie.

Tanja Moody – Moody Consultancy