VISIE, MISSIE & KERNWAARDEN

icon-visie  Visie

Björn Ontwerp heeft een duidelijke visie op een succesvolle samenwerking. Wij geloven in de passie en bevlogenheid van jou als ondernemer. Betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn onze succesfactoren voor het gezamenlijk visualiseren van jouw identiteit. Wij adviseren je niet als leverancier maar als veelzijdige partner die betrokken is bij de toekomst en succes van jouw bedrijf!

icon-missie  Missie

Björn Ontwerp staat bekend als een betrokken, veelzijdige partner voor bedrijven op grafisch gebied. De ideale partner voor jouw bedrijf, doordat wij niet allen het ontwerp, maar ook advisering, realisatie en de levering verzorgen.

Onze kernwaarden zijn onze drijvende kracht. Ze maken duidelijk waar wij voor staan en geven richting aan onze manier van denken en handelen. De kernwaarden die ons gezicht bepalen zijn:

icon-kernwaarden  Kernwaarden

DOELGERICHT

We handelen altijd met het doel om het gewenste resultaat te bereiken. Dit doen we door ons eerst goed in te leven in jouw bedrijf, de markt waarin je opereert en de kansen die daar liggen.

BETROKKENHEID

Betrokken is wat we zijn, hoe we werken, hoe we met elkaar én onze relaties omgaan. Onze werkwijze is persoonlijk, pro-actief en verbindend. We halen het beste in elkaar naar boven en bereiken zo voor jouw de gewenste visuele identiteit.

FLEXIBEL

Onze pro-actieve houding en hoge mate van flexibiliteit, zorgen er vaak voor dat het onmogelijke door ons mogelijk wordt gemaakt. We onderscheiden ons dan ook van onze collega’s door onze snelle en adequate beantwoording van jouw vragen.

VEELZIJDIGHEID

Ons brede aanbod aan producten en diensten is er voor jou. Wij zijn graag jouw totaalpartner op grafisch gebied en ontzorgen je dan ook graag in alle vraagstukken. Het meeste kunnen we zelf en anders hebben we uiteraard de juiste partner in ons netwerk.